X-Oven pećnica predstavlja novu generaciju peći na ćumur za kuvara koji žele da pripremljena hrana sačuva svoju autentičnost...
Extra velika, unapred sklopljena pećnica ne drva olakšava spremanje raznovrsne hrane napolju koju će Vaše društvo obožavati, po svakom vremenu. (553577)
X-Oven pećnica predstavlja novu generaciju peći na ćumur za kuvara koji žele da pripremljena hrana sačuva svoju autentičnost, ukus i aromu, dok u isto vreme uživaju u prednosti jedinstvenog savremenog sistema za kuvanje.
- Extra veliki Jamie Oliver termometar - Dva točka u legura-stilu... (554054)
Bilo da ste krenuli u park, na festival, ili samo u baštu, Park roštilj je savršen za „poneti“. (552880)
- Extra veliki Jamie Oliver termometar - Metalni okrugli ekspander koji se skida služi da poveća visinu i da pomogne... (554047)
CLASSIC roštilj ima sve što vam je potrebno da pripremanje hrane na otvorenom jednostavno, od extra velikog termometra do komode na dnu za odlaganje. (552669)
Za domaću i profesionalnu upotrebu. Pogodna je za hotele i restoranske kuhinje. Koristi se kako za sveže, tako i za smrznuto meso, ribu i kosti.
Grill - Površina grila 70x 50cm sa četvorodelnom rešetkom. Ugrađena rešetka za grejanje sa termometrom.
Površina grila 102 x 48.5cm sa dvodelnom rešetkom.
Gril na ćumur za najviše 4 osobe. Idealan za kampovanje, plažu ili žurke u bašti. (9928)
Gril na ćumur za najviše 10 osoba. Idealan za kampovanje, plažu ili žurke u bašti. (9930)
Modularni dizajn sa 2 rešetke od nerđajućeg čelika za direktno i indirektno kuvanje na dva nivoa.
Modularni dizajn sa 2 rešetke od nerđajućeg čelika za direktno i indirektno kuvanje na dva nivoa.
U ulici Velikomoravska br. 11 otvaramo novi, poslovni prostor koji će biti koncipiran na distribuciji i prodaji.
Mi radimo ono što volimo i volimo da to većina voli!!!
Iza nas stoji bogato iskustvo u vidu nekoliko restorana koje smo enterijerski i namenski kreirali. To su Lorenzo i Kakalamba, Duke of Duduke, Institut za Burger, Prase i Gulaš i dolazeći Sana Daae.
Uskoro počinjemo sa prodajom enterijerskih detalja (figura, slika, lustera i ostalog) koji su omogućili da naši restorani postanu poznati.