0


Mafijaš

makro1
makro
61.500,00 Din.

Sve cene su sa uračunatim PDV-om, nema dodatnih skrivenih troškova.

Opis

Ova bista predstavlja Josipa Broza Tita kao pripadnika mafije. Mafija je naziv za udruženje koje potiče sa Sicilije u 19. veku kada je bilo poznato pod imenom La Cosa Nostra  (italijanski: naša stvar). Predstavlja relativno labavo organizirani savez bandi kriminalaca koje dele sličnu strukturu i kodeks ponašanja u kome je jedan od ključnih elemenata omerta ili "zakon čutanja". Grupe, poznate kao "porodice" ili "klanovi", obično svoje kriminalne aktivnosti imaju ograničene na tačno određeno područje - gradove ili pojedine četvrti. Bista je u potpunosti ručno izrađena.

 

Sve cene su sa uračunatim PDV-om, nema dodatnih skrivenih troškova.

Novo u ponudi

  • Jamie Oliver Classic Premium 57cm
    Jamie Oliver Classic Premium 57cm
    CLASSIC roštilj ima sve što vam je potrebno da pripremanje hrane na otvorenom jednostavno, od extra velikog termometra do komode na dnu za odlaganje.
  • Sač sa podizačem 40 cm
    Sač sa podizačem 40 cm
    Sač je sa podizačem Posuda za sač (peku) pripada tradicionalnoj kuhinji u skoro celoj bivšoj državi. Tučani (gusani) je najčešći i preporučuje se čak i za početnike.

KO SMO MI?

U ulici Velikomoravska br. 11 otvaramo novi, poslovni prostor koji će biti koncipiran na distribuciji i prodaji.
Mi radimo ono što volimo i volimo da to većina voli!!!
Iza nas stoji bogato iskustvo u vidu nekoliko restorana koje smo enterijerski i namenski kreirali. To su Lorenzo i Kakalamba, Duke of Duduke, Institut za Burger, Prase i Gulaš i dolazeći Sana Daae.

Prijava na Newsletter

Štampa