0


Drug lord

narko-bos1
narko-bos2
60.024,01 Din.

Sve cene su sa uračunatim PDV-om, nema dodatnih skrivenih troškova.

Opis

This figure represent Tito as a Drug lord. A drug lord, drug baron, kingpin, or narcotrafficker is a person who controls a sizable network of persons involved in the illegal drug trade. Such figures are often difficult to bring to justice, as they are never directly in possession of something illegal, but are insulated from the actual trade in drugs by several layers of underlings. The figure is completly handmade by our artist.

 

Sve cene su sa uračunatim PDV-om, nema dodatnih skrivenih troškova.

Novo u ponudi

 • Sto od čempresa za sve događaje
  Sto od čempresa za sve događaje
  Dizajniran za kuvare koji vole lepo tu drvenog stola i koji uživaju da kuvaju na otvorenom a istovremeno imaju mogućnost da koriste modele Oval XL 400 i Oval JR 200 na jednom mestu.
 • Sač sa podizačem 40 cm
  Sač sa podizačem 40 cm
  Sač je sa podizačem Posuda za sač (peku) pripada tradicionalnoj kuhinji u skoro celoj bivšoj državi. Tučani (gusani) je najčešći i preporučuje se čak i za početnike.
 • Dome 80 Leggero peć
  Dome 80 Leggero peć
  Extra velika, unapred sklopljena pećnica ne drva olakšava spremanje raznovrsne hrane napolju koju će Vaše društvo obožavati, po svakom vremenu.

KO SMO MI?

U ulici Velikomoravska br. 11 otvaramo novi, poslovni prostor koji će biti koncipiran na distribuciji i prodaji.
Mi radimo ono što volimo i volimo da to većina voli!!!
Iza nas stoji bogato iskustvo u vidu nekoliko restorana koje smo enterijerski i namenski kreirali. To su Lorenzo i Kakalamba, Duke of Duduke, Institut za Burger, Prase i Gulaš i dolazeći Sana Daae.

Prijava na Newsletter

Štampa