0


Lorenzo & Kakalamba Cabarnet Sauvignon suvo stono crveno vino

Sve cene su sa uračunatim PDV-om, nema dodatnih skrivenih troškova.

Opis

Cabernet Sauvignon je najpopularnije grožđe na svetu kad je proizvodnja crnog vina u pitanju. Nastao je spontanim (prirodnim) ukrštanjem kaberne frana i sovinjona belog, početkom sedamnaestog veka, što je i dokazano 1996. godine na Univerzitetu Dejvis u Kaliforniji. Sovinjon sa svojim relativno većim aciditetom (kiselošću) generalno ima tu moć da većinu jela učini blistavijim, sjajnijim i da ih podigne na viši nivo (kao što je limun komplementaran sa mnogo namirnica i pojavljuje se kao dodatak mnogim jelima). Vina sa većim aciditetom se dobro slažu ne samo sa prženom hranom, već i sa namirnicama poput povrća, koje se zbog sadržaja nekih sastojaka (tipa hlorofila) generalno teže kombinuju sa vinima. Kiseline iz vina takođe jako dobro balansiraju slaniju, čak i usoljenu hranu (šunke, suvo meso …). Lorenzo & Kakalamba Cabarnet Sauvignon suvo stono crveno vina se proizvodi u vinariji Matalj u Negotinskoj krajini, i prilagodjena su ukusom i aromom visokim zahtevima koji su traženi prilikom procesa samog spravljenja vina. Karakteriše ih svežina, skladan aromatski kompleks u kojem se jasno prepoznaju arome.  

 

Sve cene su sa uračunatim PDV-om, nema dodatnih skrivenih troškova.

Novo u ponudi

  • Adapter za hladni dim
    Adapter za hladni dim
    Bradley adapter za hladni dim je dizajniran da bi se dobio efekat takozvanog hladnog dimljenja.
  • Jamie Oliver Classic Premium 57cm
    Jamie Oliver Classic Premium 57cm
    CLASSIC roštilj ima sve što vam je potrebno da pripremanje hrane na otvorenom jednostavno, od extra velikog termometra do komode na dnu za odlaganje.

KO SMO MI?

U ulici Velikomoravska br. 11 otvaramo novi, poslovni prostor koji će biti koncipiran na distribuciji i prodaji.
Mi radimo ono što volimo i volimo da to većina voli!!!
Iza nas stoji bogato iskustvo u vidu nekoliko restorana koje smo enterijerski i namenski kreirali. To su Lorenzo i Kakalamba, Duke of Duduke, Institut za Burger, Prase i Gulaš i dolazeći Sana Daae.

Prijava na Newsletter

Štampa