0


X-Oven 1

xoven163
xoven26
xoven156

Sve cene su sa uračunatim PDV-om, nema dodatnih skrivenih troškova.

Opis

X-Oven pećnica predstavlja novu generaciju peći na ćumur za kuvara koji žele da pripremljena hrana sačuva svoju autentičnost, ukus i aromu, dok u isto vreme uživaju u prednosti jedinstvenog savremenog sistema za kuvanje.
Nova, svestrana i efikasana proizvodna linija koja nudi poboljšanu udobnost i sigurnost, koja je podređena kreativnosti a istovremeno obezbeđuje brzu i zdravu pripremu visoko kvalitetne hrane.
X-OVEN asortiman proizvoda je zamislio Enrico Piazzi, italijanski vlasnik restorana i strastveni pronalazač koji je proveo godine u istraživanju, razvoju i testiranju proizvoda u cilju da isporuči iz prve ruke izuzetnu spravu za kuvanje - od šefa šefu. Tradiciju u modernom sistemu za kuvanje - miris drveta i čvrstina čelika, zajedno sa svojim intuitivnim dizajnom stvorio je jedinstven sistem koji čini pripremu udobnijom dok čuva pravu aromu roštilja. X-OVEN znači zdravo, lako i besprekorano kuvanje - toplota žara zatvara hranu spolja tako da sokovi i mineralne soli ostaju zadržani unutra, povećava prirodni ukus i aromu zadržavajući svoju mekoću bez rizika od otvorenog plamena. U stvari, X-OVEN zatvorena komora je dizajnirana da prenese dovoljno kiseonika samo da održi žar u životu, izbegavajući razvoj nekontrolisanog plamena, ali garantuje idealnu i konstantnu temperaturu. Iz tog razloga kvalitet hrane je odličan - hrana je savršeno kuvana, zdrava i laka.
X-OVEN proizvodna linija nudi dinamični sistem kuvanja, pogodan za razne potrebe koji može da se pretvori u pravi kreativni instrument u rukama talentovanog kuvara. Poseduje više roštilj fioka za kuvanje različitih jela istovremeno na različitim temperaturama: od najintenzivnije toplote u fioci najbližoj žaru koja se postepeno smanjuje u fiokama koje su dalje od žara . Alternativno, jedna roštilj fioka može da kuva na višim i ujednačenijim temperaturama. X-OVEN je idealan pratilac za različite tehnike kuvanja - roštiljanje, pečenje, regeneraciju, prženje i dimljenje na ćumuru. Podešavanjem cuga može da se reguliše ukus hrane: zatvoren za intenzivniji ili otvoren za veću delikatnost. Dodavanjem komada drveta različitih mirisa, moguće nijanse ukusa postaju beskrajne.
X-OVEN oslobađa kreativnost u svakom kuvaru sa različitim metodama kuvanja i daje odlične rezultate.

 

Sve cene su sa uračunatim PDV-om, nema dodatnih skrivenih troškova.

Novo u ponudi

  • Jamie Oliver Classic Premium 57cm
    Jamie Oliver Classic Premium 57cm
    CLASSIC roštilj ima sve što vam je potrebno da pripremanje hrane na otvorenom jednostavno, od extra velikog termometra do komode na dnu za odlaganje. (552669)
  • Zoro
    Zoro
    Tito as a famous movie character Zoro

KO SMO MI?

U ulici Velikomoravska br. 11 otvaramo novi, poslovni prostor koji će biti koncipiran na distribuciji i prodaji.
Mi radimo ono što volimo i volimo da to većina voli!!!
Iza nas stoji bogato iskustvo u vidu nekoliko restorana koje smo enterijerski i namenski kreirali. To su Lorenzo i Kakalamba, Duke of Duduke, Institut za Burger, Prase i Gulaš i dolazeći Sana Daae.

Prijava na Newsletter

Štampa